Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cемінар - нарада по взаємодії пасічників та агровиробників, які провадять діяльність на території Ралівської сільської громади

Дата: 04.03.2021 14:44
Кількість переглядів: 1389

Фото без опису

              У звязку із швидким  початком весняно-польових робіт 04.03.2021 року відбувся семінар - нарада по взаємодії пасічників та агровиробників, які провадять діяльність на території Ралівськоїької сільської громади.

            В ході семінару - наради обговорили актуальні питання щодо додержання законів «Про бджільництво»,«Про пестициди та агрохімікати», «Про захист рослин» та додержання державних санітарних правил.

     На нараді виступили: заступник начальника Самбірського районного управління Держпродспоживслужби Ладанай В.М., державний фітосанітарний інспектор Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпроспоживслужби у Львівській області Ясінський М.Г., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Самбірського районного управління Держпродспоживслужби Катинський Я.М., завідувач протиепізотичним відділом Самбірської РДЛВМ Гальчишак М.Я.

      Відбулась конструктивна робоча дискусія між представниками агроформувань та пасічниками громади, щодо розуміння важливості забезпечення збереження бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів. Досягнуто взаємопорозуміння щодо порядку повідомлення пасічників та жителів громади про застосування пестицидів та агрохімікатів для запобігання загибелі бджіл.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора