Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2024 р., 11:56
Головним завданням Комплексної програми в умовах дії правового режиму воєнного стану є реалізація системи економічних і організаційних заходів спрямованих на підтримку та підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва мікро, малими та середніми суб’єктами підприємництва для забезпечення продовольчої безпеки регіону, підвищення зайнятості населення та розвитку галузі.
10 Серпня, 2023 р., 11:22
     У теплу пору року попит на в’ялену або сушену рибу зростає. Зростають і випадки отруєнь цим продуктом, на жаль, із летальним фіналом.
09 Червня, 2023 р., 12:02
    08 червня 2023 року у Ралівській сільській раді відбулася зустріч працівників Обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона, який розташований у м. Стебник Львівської області, за участі працівників селишної ради, а також працівників КНП “Центру первинної медико-санітарної допомоги”, відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти.
09 Травня, 2023 р., 12:24
Відбулась довгоочікувана мить, на Самбірщині відкрито Першу в Україні Школу безпеки на базі Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, це перша школа в Україні яка дасть можливість майбутньому поколінню навчатись рятувальній справі, а також правилам пожежної, техногенної та мінної безпеки. Дана школа розрахована для дітей дошкільного та шкільного віку. Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області запрошує усіх відвідати дану школу. Безпека дітей – понад усе!
30 Березня, 2023 р., 11:17
Служба безпеки викрила керівництво унікального українського підприємства з Одеси на співпраці з країною-агресором.
22 Березня, 2023 р., 15:34
Служба безпеки викрила ще двох інформаторів російських спецслужб у ході контрдиверсійних заходів на Одещині.
02 Березня, 2023 р., 12:39
Кіберфахівці Служби безпеки викрили у Києві схему продажу персональних даних українських громадян.
02 Березня, 2023 р., 12:37
Контррозвідка Служби безпеки викрила ще одного чиновника-колаборанта у ході стабілізаційних заходів на звільнених територіях Харківської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора