Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАРАДА З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ І ТЕРИТОРІЙ ВІД НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ.

Дата: 19.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 376

Внаслідок реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні значущі для безпеки населення повноваження передані в територіальні громади. Саме на рівні міських, селищних та сільських громад організовуються та реалізуються основні заходи захисту населення і територій. Тому кожна громада з перших днів свого існування має навчитися ґрунтовно планувати та організовувати свою безпеку, захист населення і територій від ймовірних надзвичайних ситуацій.

16 березня 2021 року Ралівський сільський голова Любов Ковалик, заступник сільського голови Тарас Андрейко та старости сіл взяли участь у семінар-нараді, який організував і провів Самбірський районний відділ Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Під час наради розглянули питання організації заходів цивільного захисту і завдань органів місцевого самоврядування щодо цього, запобігання виникнення пожеж в лісових масивах, торфополях і реагування на них та протипожежного водопостачання територіальних громад.

У заході взяли участь голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Ільчишин, начальник Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області підполковник служби ЦЗ Олег Хім'як, представник Головного управління ДСНС України у Львівській області, начальник відділу діловодства та архівної роботи центру забезпечення діяльності майор служби ЦЗ Орест Павлуцький, начальник Самбірського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Бабич, начальник Самбірської експлуатаційної дільниці басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну Степан Фур, представники ДП “Самбірський лісгосп”, ОКС ЛГП «Галсільліс» та керівники інших громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора