Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Дата: 12.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 1511

Фото без описуВідповідно до розпорядження сільського голови Ралівської сільської ради «Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою у 2021 році» на території Ралівської територіальної громади проводиться всеукраїнська акція «За чисте довкілля».

Мешканці територіальної громади будуть залучені до місячника озеленення, прибирання та благоустрою, який триває з 01 квітня 2021 року по 30 квітня 2021 року, а також до всеукраїнської акції – «День довкілля», яка відбудеться 17 квітня 2021 року.

Кожен може зробити свій внесок у спільну благородну справу, адже підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до природи це наша спільна справа. Усім громадянам, керівникам установ, приватних підприємств та іншим  суб’єктам господарювання необхідно упорядкувати свої та прилеглі до них території по периметру на відстані не менше 3 метрів, відповідно до правил благоустрою населених пунктів, привести їх до належного естетичного та санітарного стану.

Разом з тим, усі роботи з очистки території необхідно проводити з дотриманням протиепідемічних заходів, які встановлені нормативно-правовими актами Уряду, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора