Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення щодо проведення громадських слухань з обговорення детального плану

Дата: 12.11.2021 11:50
Кількість переглядів: 322

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів

під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні

 

Назва містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Вільшаник по вулиці Л.Українки Самбірського району Львівської області», розроблений з метою визначення площі земельної ділянки та встановлення планувальних та містобудівних обмежень у використанні даної земельної ділянки.

Основні техніко – економічні показники: 

  • Площа земельної ділянки: - 0,1430 га;
  • Площа забудови – 110,00 м2;
  • Площа озеленення – 1082,0 м2;
  • Площа тротуарного покриття – 238,0 м2;
  • Поверховість 2 пов.

Графічні матеріали:

  • План існуючого стану території М 1:500;
  • Проектний план території М 1: 500
  • Проектний план  суміщений з планом червоних ліній, основні напрямки руху транспорту та пішоходів, інженерні мережі  М 1: 500

 

Замовник містобудівної документації: Ралівська сільська рада

 

Підстава для розроблення містобудівної документації: Рішення Ралівської сільської ради №256 від 10 вересня  2021р.; «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у селі Вільшаник».

Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації: З матеріалами проекту містобудівної документації у паперовому вигляді можна ознайомитися у начальника відділу земельних ресурсів, просторового планування, охорони навколишнього середовища, житлово-комунального господарства та комунальної власності Ралівської сільської ради Людмили Кузьо (за адресою село Ралівка, вулиця Івана Франка, 25, каб.5, приміщення сільської ради).

Посадова  особа  замовника містобудівної документації,  відповідальна  за забезпечення організації розгляду пропозицій: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ралівської сільської ради Тарас Андрейко (с. Ралівка вул. Івана Франка,25. Каб. 1, приміщення сільської ради)

Строк подання і  строк  завершення  розгляду пропозицій: з 11листопада  2021 року до 24  листопада 2021 року та протягом періоду проведення громадських слухань, в робочі дні з 9-00 год. до 16-00 год.

 

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 

Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

 

Громадські слухання проекту містобудівної документації відбудуться на території Ралівської сільської ради (за адресою с. Ралівка, вул. Івана Франка, 25 приміщення сільської ради) 25 листопада 2021 року о 11 год. 00 хв.

 

МАТЕРІАЛИ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Додаток 1

Додаток 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора