Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відчутна партнерська підтримка.

Дата: 02.06.2022 11:48
Кількість переглядів: 1565

Ще у 2016 році було підписано угоду про співпрацю між Ралівською сільською радою та гміною Беско Республіки Польща. За цей час ми разом готували проекти місцевого розвитку, проводили спільні заходи та зустрічі, брали участь у фестивалях.

І ось сьогодні, у такий важкий для України час, як ніколи відчувається підтримка від наших партнерів.

Завдяки жителям гміни Беско, війтом якої вже протягом 16 років є Маріуш Балабан, проведено збірку коштів за які придбано спеціалізований автомобіль Mersedes-benz, обладнаний для перевезення осіб із обмеженими фізичними можливостями (лежачих пацієнтів, та тих, що пересуваються на інвалідних візочках), який передано для експлуатації на баланс КНП Ралівської сільської ради «Самбірська районна лікарня «Хоспіс», а також гуманітарну допомогу для пацієнтів КНП, дітей внутрішньо переміщених осіб.

Щиро дякуємо усім жителям гміни Беско і, зокрема, війтові Маріушу Балабану за ваше добре серце, яке відкликнулося до наших людей в цей нелегкий час.

Договір дарування підписали: Війт гміни Беско Маріуш Балабан, Ралівський сільський голова Любов Ковалик, скарбник гміни Беско Йоанна Бурчик та директор КНП «Хоспіс» Тарас Струк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора