Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК РОБОТИ НАД ПРОЄКТОМ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РАЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ

Дата: 11.08.2022 17:16
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

         Ралівська  сільська рада  повідомляє про початок роботи  над проєктом Стратегії розвитку Ралівської територіальної громади на період до 2027 року.

      Створення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні в громаді та шляхів їх вирішення.

           З метою  проведення  аналізу розвитку територіального простору,  порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також  сформулюння стратегічного бачення, стратегічиих напрямків,  цілей та Плану реалізації Стратегії розвитку громади запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Ралівської територіальної громади.

          Пропонуємо всім зацікавленим у розвитку Ралівської громади представникам місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителям громади заповнити опитувальний лист за посиланням: https://forms.gle/M9A5123V4eqxVRi68.

 

Примітка: 9 липня Верховною Радою України .прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної регіональної політики» (Законопроєкт №5323).. Протягом 18 місяців з дня набрання чинності Законом органи місцевого самоврядування повинні забезпечити затвердження стратегій розвитку територіальних громад. Усі видатки місцевих бюджетів будуть прив’язані до завдань і цілей стратегії, підтримка громад з Державного фонду регіонального розвитку буде надаватися лише на  проєкти, що відповідатимуть місцевій стратегії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора