Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 14.09.2022 14:36
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

31 серпня 2022 року у Ралівській сільській раді проведено чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  сільської ради з порядком денним:

  1. Про заходи щодо запобігання виникнення пожеж у житловому секторі, закладах освіти, культури та медицини на території Ралівської сільської ради.
  2. Про виділення матеріальної допомоги жителю с. Нагірне Кольовці Євгену Йосиповичу на відшкодування збитків, завданих пожежею 12 липня 2022 року у його господарській будівлі.

            На засідання комісії запрошені головний інспектор відділу профілактичної роботи Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, майор служби цивільного захисту Мураль Михайло Мирославович, старости старостинських округів.

По першому питанню доповів головний інспектор відділу профілактичної роботи Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, майор служби цивільного захисту Мураль Михайло Мирославович. Співдоповідали начальник відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення сільської ради Сенейко Богдан Михайлович та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрейко Тарас Ярославович. Рішенням комісії розроблено відповідні заходи, визначено виконавців та встановлено терміни їх виконання.

По питанню «Про виділення матеріальної допомоги жителю с. Нагірне Кольовці Євгену Йосиповичу на відшкодування збитків, завданих пожежою 12 липня 2022 року у його господарській будівлі» доповів заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрейко Тарас Ярославович. Комісія вирішила звернутися у виконавчий комітет Ралівської сільської ради про виділення  з резервного фонду місцевого бюджету матеріальної допомоги жителю с. Нагірне Кольовці Євгену Йосиповичу на відшкодування збитків, завданих пожежею 12 липня 2022 року у його господарській будівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора