Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча відео-нарада 15.09.2022 року.

Дата: 15.09.2022 15:24
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

 

         Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрейко Тарас Ярославович та начальник відділу з питань обороно-мобілізаційної роботи Сенейко Богдан Михайлович 15 вересня 2022 року взяли участь у відео-нараді, яка була проведена Самбірським РУ ГУ ДСНС України у Львіській області під головуванням заступника начальника Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, полковника служби цивільного захисту, Мірошкіної Світлани Валеріївни. В роботі наради взяли участь керівники територіальних громад, відповідальні особи за цивільний захист у громадах та особи, відповідальні за висвітлення інформаційно-роз’яснювальної роботи (матеріалів) на офіційних веб-сайтах територіальних громад.

            Розглянуто питання щодо проведення  комісіями з питань ТЕБ і НС територіальних громад засідань по розгляду питання щодо запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах, лісах, сільгоспугіддях, житловому секторі та бюджетних установах в осінньо-зимовий період 2022/2023 років.

          Про стан захисних споруд ЦЗ на території Самбірського району доповів головний інспектор відділу профілактичної роботи Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, майор служби цивільного захисту, Мураль Михайло Мирославович. Рішенням наради зобов’язано провести огляд існуючих захисних споруд ЦЗ на підпорядкованих територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора