Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВІ ВІКНА В АМБУЛАТОРІЇ РАЛІВКИ ВСТАНОВИЛИ ЗА КОШТИ "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП"

Дата: 27.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

Ситуація в Україні згуртувала не лише українську армію, суспільство, волонтерів, а й відповідальний бізнес. І хоч цього року основні ресурси "Контінентал" спрямовує на те, щоб допомагати країні вистояти на спільному шляху до перемоги, все ж аграрії не забувають про соціальну підтримку громад, з якими співпрацюють. Зокрема, "Контінентал Фармерз Груп" долучилася до оновлення амбулаторії у селі Ралівка.

"Ми вимурували терасу і хотіли встановити сучасні вікна, – говорить голова Ралівської громади Любов Ковалик. – У цьому нам допомогли представники агрохолдингу. Ми вже отримали гроші та встигли реалізувати цей задум".

Любов Ігорівна зізнається: “Компанія щоразу допомагає селянам, навіть у складний воєнний час. Наприклад, для Народного дому в Черхаві закупила апаратуру. Це було суттєво для місцевих жителів, у яких тепер нова традиція – щоранку вмикати Державний гімн України для підтримки духу та віри в перемогу.

Піклується "Контінентал Фармерз Груп" і про потреби інших населених пунктів громади. Серед масштабних проєктів, які вдалося раніше реалізувати, – облаштування вуличного освітлення, ремонт дороги, закупівля гойдалок і тренажерів для молодого покоління.

Заступник директора кластера "Львів" зі зв'язків з громадськістю Андрій Тильчак зауважує, що на встановлення вікон в амбулаторії Ралівки виділили 58,6 тис. грн.

Варто зазначити: торік "Контінентал Фармерз Груп" вклала загалом 34,8 млн грн соціальних інвестицій у регіонах своєї присутності. Компанія, зокрема, піклується про покращення інфраструктури населених пунктів, медичну сферу, освіту та благоустрій громад, де орендує землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора