Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розгляд та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 03.10.2022 12:19
Кількість переглядів: 149

Фото без описуРалівська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей, що розташована в с.Ралівка, орієнтовною площею 0,5га в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом(ставком) орієнтовною площею 0,35га»

Підстава розроблення – рішення Ралівської сільської ради  № 13 від 12.11.2021 року.

Замовником детального плану території є Ралівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП М. Р. Лопушанський.

Мета і завдання містобудівної документації: на меті є відведення ділянки орієнтовною площею 0,5 га для будівництва об'єктів рекреаційного призначення навколо існуючого ставу і проект благоустрою території. Розроблення відповідної проектної документації на ділянку є необхідним для підготовки її як лоту до проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права її оренди.

Склад проекту: пояснювальна записка, графічні матеріали, додатки, зміст проекту розділи пояснювальної записки та аркуші, що стосуються існуючого стану та проектних пропозицій, документи.

З проектом містобудівної документації та з графічними матеріалами можна ознайомитись в приміщенні відділу Ралівської сільської ради , що знаходиться за адресою: вулиця Івана Франка, 25, с. Ралівка, Львівська область, 81473 протягом проведення громадського обговорення (ГО) з 07 жовтня 2022 року по 07 листопада 2022 року у пн-пт з 10-00 по 16-00. Відповідальною посадовою особою за організацію розгляду пропозицій є спеціаліст І категорії Ралівської сільської ради – Вагурак Ігор Романович.

Під час терміну ГО зауваження та пропозиції громадськості (ПГ) до вищезгаданого проекту подаються у письмовій формі до 07 листопада 2022 року включно до ЦНАП Ралівської СР. ПГ мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. ПГ подані після встановленого строку не розглядаються.

Громадські слухання будуть проведені у разі відповідного звернення від громадськості згідно окремого оголошення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора