Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо початку процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території по вул. Церковна в с. Монастирець Самбірського району Львівської області»

Дата: 18.11.2022 17:55
Кількість переглядів: 194

Ралівська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детальний план території по вул. Церковна в с. Монастирець Самбірського району Львівської області»

Підстава розроблення – рішення Ралівської сільської ради № 101 від 20.12.2021 року.

Замовником детального плану території є Ралівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП П. А. КУРОВЕЦЬ.

Мета і завдання містобудівної документації: на меті є зміна цільового призначення земельних ділянок площами 0,15 га та 0,6045 га для рекреаційного призначення. Розроблення відповідної проектної документації на ділянку є необхідним для облаштування відпочинкового комплексу.

Склад проекту: пояснювальна записка, графічні матеріали, додатки, зміст проекту розділи пояснювальної записки та аркуші, що стосуються існуючого стану та проектних пропозицій, документи.

З проектом містобудівної документації та з графічними матеріалами можна ознайомитись в приміщенні відділу Ралівської сільської ради , що знаходиться за адресою: вулиця Івана Франка, 25, с. Ралівка, Львівська область, 81473 протягом проведення громадського обговорення (ГО) з 18 листопада 2022 року по 18 грудня 2022 року у пн-пт з 10-00 по 16-00. Відповідальною посадовою особою за організацію розгляду пропозицій є спеціаліст І категорії Ралівської сільської ради – Вагурак Ігор Романович.

Під час терміну ГО зауваження та пропозиції громадськості (ПГ) до вищезгаданого проекту подаються у письмовій формі до 18 грудня 2022 року включно до ЦНАП Ралівської СР. ПГ мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. ПГ подані після встановленого строку не розглядаються.

Громадські слухання будуть проведені у разі відповідного звернення від громадськості згідно окремого оголошення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора