Поради щодо зберігання продуктів та безпечного харчування для населення громади.
Дата: 30.11.2022 11:30
Кількість переглядів: 191
- Зробіть необхідний запас питної води та уточніть інформацію про найближчі до вашого будинку шахтні криниці..
- Підготуйте запас харчових продуктів, що не потребують особливих умов зберігання (хліб, печиво, бублики, консерви тощо).
- Намагайтесь готувати харчові продукти в невеликій кількості, щоб не зберігати їх тривалий час.
- При купівлі харчових продуктів у магазинах надавайте перевагу тим, що найменше втрачають якість без холодильника.
- Придбайте термопакети з холодоелементами, тримайте їх під рукою.
- За можливості робіть запас гарячих напоїв у термосах.
- При відключенні світла для збереження харчових продуктів у холодильнику намагайтесь рідше його відкривати. Враховуйте, що швидкопсувна продукція, як правило, зберігається при температурі +4°С.
Самбірське районне управління Головного управління
Держпродспоживслужби у Львівській області.