Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Громадські слухання щодо забезпечення військовослужбовців Самбірського району»

Дата: 24.02.2023 16:57
Кількість переглядів: 141

Фото без описуВчора у приміщенні Народного дому Ралівської Територіальної Громади  відбулися громадські слухання з питання забезпечення військовослужбовців, які були призвані із Самбірського району. Провели слухання за сприяння організаційно-інформаційного сектору Ралівської Територіальної Громади. У залі зібралися громадяни, цікаві до цієї теми. 
Минулого року у такий же час, почалась війна України проти рф. Наша держава зіштовхнулася з рядом проблем, в першу чергу - забезпечення мобілізованих зброєю, формою та спорядженням.
Проте, небайдужі до проблем громадяни та волонтери Самбірського району об’єдналися для того, щоб шити військову форму та військову екіпіровку для потреб ЗСУ.  Зокрема, активісти проводили збори коштів з даного питання, у соціальних мережах вели активні обговорення теми. Також, до вказаного питання активно долучилися державні та місцеві органи влади.
Станом на даний період, ЗСУ укомплектовані належним чином та проблемні питання вирішені. Підтримується постійний контакт із відповідними командирами частин щодо необхідності відповідного забезпечення і в короткий термін позитивно вирішується такі питання.
Перед присутніми у залі виступили журналісти, громадські діячі та експерти: журналіст із «Високого Замку» Микола Синейко,   журналіст Василь Васильків із «Редакція Газети Бойківщина»,  співробітника Ралівської Територіальної Громади Ірини Багрій, а також була присутня журналістка редакції газети «Голос Самбірщини» Марія Пукій .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора