Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОНКУРСНА ЗАЯВКА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2022»

Дата: 06.04.2023 16:33
Кількість переглядів: 110

Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року. Цьогоріч оргкомітет конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій у яких Національна експертна рада визначить переможців. У кожній із номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2023 року у Києві. Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Кінцевий термін подачі заявок на конкурс – 30 квітня 2023 року (включно). Заповнюючи заявку, детально ознайомтеся з умовами конкурсу, обов'язково оберіть номінації у яких братимете участь (детальніше про номінації читайте у витягу з положення - конкурсні номінації) та у форматі word надсилайте на електронну адресу konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року.

Конкурсна заявка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора