Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Ралівської територіальної громади до 2027 року.

Дата: 14.04.2023 11:44
Кількість переглядів: 136

Фото без описуФото без описуТриває  процес розробки Cтратегії розвитку Ралівської територіальної громади.

 

12.04.2023 відбулося засідання Робочої групи з формування Стратегії розвитку Ралівської територіальної громади до 2027 року.  У засіданні  взяли участь члени виконавчого комітету,  підприємці, депутати, керівники підприємств та структурних підрозділів сільської ради, громадські активісти.

Експертну підтримку надав департамент економічної політики Львівської ОВА.

В рамках  засідання проведено  презентацію соціально-економічного профілю Ралівської громади, обговорено сильні та слабкі сторони громади, наявні можливості для розвитку та існуючі загрози. Також підбили підсумки опитування населення та бізнесу громади.

Своє бачення розвитку жителі громади сформували так: «Ралівська територіальна громада - батьківщина трьох українських гетьманів та винахідника віденської кави Юрія Кульчицького, край мальовничих краєвидів та родючих сільськогосподарських угідь. Громада, приваблива для інвестицій та розвитку зеленого туризму, де створені всі умови для якісного проживання, ведення бізнесу та змістовного дозвілля».

 Учасники засідання ставили запитання, висловлювали власні думки та обговорювали  ініціативи та пропозиції, що можуть  лягти в основу стратегічних та операційних цілей.

Посилання на презентацію: Характеристика Ралівської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора