Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик.

Дата: 14.07.2023 16:18
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі - Заходи з енергозбереження: капітальний ремонт (утеплення фасаду) Ралівського опорного закладу загальної середньої освіти ім. Івана Франка Самбірського району Львівської області код ДК 021-2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація.

Роботи повинні бути виконанні з дотриманням технологічних процесів будівництва, відповідати вимогам будівельних норм, правилам та стандартам встановленим для виконання такого виду робіт, матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати вимогам чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науковопроектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» затверджені наказом Мінрегіону  від 01.11.2021 № 281, іншим нормативно-правовим актам і нормативним документам у галузі будівництва, проектній документації та умовам Договору, з метою  забезпечення надійності, міцності, стійкості і довговічності конструкцій, монтажу технологічного та інженерного обладнання/матеріалів.

Здійснення закупівлі даного виду робіт за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

 

Конкретне найменування закупівлі

Заходи з енергозбереження: капітальний ремонт (утеплення фасаду) Ралівського опорного закладу загальної середньої освіти ім. Івана Франка Самбірського району Львівської області

 

Код ДК 021:2015

45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація.

 

Очікувана вартість

15779774,00 грн (П’ятнадцять мільйонів сімсот сімдесят дев’ять тисяч сімсот сімдесят чотири гривні 00 коп.) з ПДВ.

 

Місце проведення робіт

81473, вул. Галицька 1, с. Ралівка, Самбірського району, Львівської області.

 

 

Строк виконання робіт

до 31 грудня 2024 року.

Очікуваний обсяг 

1 робота, Заходи з енергозбереження: капітальний ремонт (утеплення фасаду) Ралівського опорного закладу загальної середньої освіти ім. Івана Франка Самбірського району Львівської області.

 

Індетифікатор закупівлі

UA-2023-07-12-010662-a

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора