Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальники Самбірщини спільно з представниками Головного управління ДСНС України у Львівській області провели бесіди з населенням щодо дотримання правил безпеки.

Дата: 24.01.2024 18:11
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

24 січня рятувальники спільно з правоохоронцями, органами місцевого самоврядування та працівниками газової служби Самбірського району провели відпрацювання в Ралівській Сіл. ТГ.

Відпрацювання проводилось із сім'ями які потребують додаткової уваги та з учнями навчального процесу, в котре було наголошено на дотримання правил та вимог як пожежної так і техногенної безпеки та безпечне використання обігрівальних приладів в помешканнях.

Інспектори також наголосили на правилах безпечного відпочинку на водоймах у зимовий період.

Фото без описуЗвернули увагу людей на небезпеку чадного газу, який непомітний для зору, абсолютно невідчутний і здатен призвести до біди за лічені хвилини. Зазвичай під його дією людина втрачає свідомість, може отруїтись і навіть, померти. Для того аби вберегти життя рятувальники рекомендували встановити сигналізатор чадного газу в приміщенні.

Під час інструктажу місцевого населення були роздані листівки та пам’ятки з основними правилами безпеки.

Рятувальники сподіваються, що проведені заходи вплинуть на свідомість людей і підвищать загальний рівень культури особистої безпеки у суспільстві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора