Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допис з офіційної сторінки UPshiftukraine. https://www.instagram.com/upshiftukraine

Дата: 27.02.2024 10:28
Кількість переглядів: 331

https://www.instagram.com/upshiftukraine/ 💬 «Мені приємно чути, коли говорять, що ось дівчина родом з міста за 1100 кілометрів, але щось робить тут», — каже 15-річна Ксенія із Запорізької області.

Через війну родині дівчини довелося переїхати на Львівщину. Тут Ксенії не вистачало місця, куди може прийти поспілкуватися з однолітками, навчитися нового та розвантажитись. Тож дівчина зібрала команду однодумців і взялася за розв’язання проблеми 🤝

✅ Разом молодь прийшла на програму UPSHIFT, де отримала знання для створення проєкту, а також менторську підтримку та ресурси на реалізацію власної ініціативи. Свою команду дівчата назвали «Цілеспрямовані», і саме так вони працюють над проєктом.
Про свої відчуття під час роботи Ксенія каже так: «Мене мотивує вдячність людей після заходів. Я заряжаюсь від подій, які ми організовуємо, адже спілкуюсь з новими людьми».

🫶 Молодь створила простір, де вже активно проводить різні заходи, серед них: літературний вечір, профорієнтаційний тренінг, лекція з протидії булінгу та гендерно-зумовленому насильству, а також майстер-класи з виготовлення браслетів і новорічних прикрас.
Команді вдалося обʼєднати довкола свого проєкту багато юних мешканців громади. Завдяки цьому, апшифтери організували турніри з футболу, шахів і волейболу.

💬 «Мені подобається бачити як усе змінюється, як наповнюється наш простір. Я прагну зробити ще щось більше», – каже апшифтерка. А ми підтримуємо її, аби «щось більше» точно вдалося втілити 💚



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора