Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про реорганізацію Звірського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів шляхом припинення юридичної особи, створення філії та приєднання до Блажівського закладу загальної середньої освіти

Дата: 29.03.2024 15:39
Кількість переглядів: 112

ПРОЄКТ

Фото без опису                                     

РАЛІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО  РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

сесія  VIII скликання

 

  РІШЕННЯ

 

Про реорганізацію  Звірського закладу загальної

середньої освіти І-ІІ ступенів шляхом припинення

юридичної особи, створення філії та приєднання до

Блажівського закладу загальної середньої  освіти

І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради

Самбірського району Львівської області

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 13, 25 Закону України «Про освіту», статтями 8, 31-33, 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статтями 15-17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», статтями 104-107 Цивільного кодексу України, статті 89 Бюджетного кодексу, Кодексу законів про працю України, статтями 56-58 Господарського кодексу України, постанови КМУ від 05.03.2024 №245 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів Кураїни від 14 січня 2015р. №6 і 27 грудня 2017 р. №1088», рішенням XV сесії VIII скликання Ралівської сільської ради № 11 від 20.05.2022 «Про трансформацію мережі закладів загальної середньої освіти Ралівської сільської ради на 2022-2027 роки», з метою концентрації та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів (вихованців), створення єдиної системи освітнього процесу та покращення якості освіти, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.Реорганізувати Звірський  заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377797), який знаходиться за адресою: 81484, Львівська область, Самбірський район, с.Звір, вул. Садова, буд.1 шляхом створення філії та приєднання до Блажівського закладу загальної середньої І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377691).

2.Припинити в результаті реорганізації юридичну особу - Звірський  заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377797) (далі Заклад) та препрофілювати у початкову школу.

3.Затвердити найменування філії:  Філія Початкова школа с.Звір Блажівського закладу І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області.

4.Встановити, що Блажівський  заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377691) є правонаступником всіх майнових прав та обов’язків реорганізованого Звірського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377797), а також усіх соціально-економічних зобов’язань перед найманими працівниками вказаних юридичних осіб. 

5.Створити та затвердити склад комісії з реорганізації щляхом  припинення юридичної особи Звірського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377797) із пониженням ступенів, створення філії початкова школа та приєднання до Блажівського закладу загальної середньої І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377691) згідно додатку (далі Комісія) та визначити місцезнаходження комісії: 81473, вул. Івана Франка, 28 с.Ралівка, Самбірський район Львівська область (Ралівська сільська рада).

6.Комісії делегувати повноваження:

- в установленому законом порядку здійснити заходи щодо припинення в результаті реорганізації юридичної особи - Звірського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377797)  із пониженням ступенів, створення філії початкова школа та приєднання до Блажівського закладу загальної середньої І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області (код ЄДРПОУ 22377691);

-провести інвентаризацію та передачу майна Закладу відповідно до вимог чинного законодавства України;

-провести розрахунки з бюджетом та працівниками;

-провести погашення кредиторської та вжити заходів щодо стягнення дебіторської заборгованості згідно з чинним законодавством України;

-скласти та надати на затвердження сесії Ралівської сільської ради  передавальний акт;

-вчинити інші необхідні дії (заходи) відповідно до чинного законодавства, направлені на реорганізацію юридичної особи.

-забезпечити у ході реорганізації дотримання прав та інтересів працівників Закладу та осіб, які в ньому навчаються, відповідно до вимог чинного законодавства.

7.Встановити строк для заявлення кредиторами своїх вимог 2 (два) місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи в установленому чинним законодавством України порядку.

8.Доручити начальнику відділу освіти Ралівської сільської ради Татяні КОВАЛИК здійснити заходи щодо попередження керівника Закладу про можливе вивільнення у зв’язку з припиненням в результаті реорганізації юридичної особи, змінами в організації виробництва і праці, скорочення чисельності та штату працівників в порядку та строки, визначені чинним законодавством України (2 місяці, згідно ст.32, ч.1 ст.40 КЗпП України).

9.Керівнику Звірського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Ралівської сільської ради  (Галина БИЧИК) в установленому законом порядку вжити заходи організаційно-кадрового характеру, повідомити та попередити працівників підпорядкованого Закладу про можливе вивільнення у зв’язку припиненням в результаті реорганізації юридичної особи, змінами в організації виробництва і праці, скорочення чисельності та штату працівників в порядку та строки, визначені чинним законодавством України (2 місяці, згідно ст.32, ч.1 ст.40 КЗпП України).

10.Уповноважити голову Комісії Галину БИЧИК протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію про прийняте рішення для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців відповідних записів.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, духовного відродження і зав’язків із засобами масової інформації (Олег БІЛИЦЯ) та постійну комісію з питань бюджету, фінансів, соціально-економічно розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Володимир РОМАН).

 

 

 

    

Сільський голова                                                              Любов КОВАЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора