Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги жителів Ралівської сільської ради!

Дата: 26.04.2024 16:55
Кількість переглядів: 24

Фото без опису25 квітня 2024 року о 12:00 год. було проведено громадські слухання «Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу Ралівської сільської ради  за 2023 рік».

Відповідальний за проведення громадських обговорень  та складання аналітичного звіту  за результатами містобудівного моніторингу – керівник відділу містобудування та архітектури Самбірської районної державної адміністрації Андрій ШУРКАВСЬКИЙ.

Голова громадських слухань – заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Тарас АНДРЕЙКО. Секретар громадських слухань – спеціаліст відділу земельних ресурсів, просторового планування, охорони, навколишнього середовища, житлово-комунального господарства та комунальної власності Ралівської сільської ради Ігор ВАГУРАК. Кількість громадян, які були присутні склала 11 осіб.

Голова зборів підвів підсумки по обговоренню Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу за 2023 рік та запропонував підтримати затвердження Аналітичного звіту.

Голосували: __11___ за, __0___проти.

 

Вирішили:

Рекомендувати до затвердження «Аналітичний звіт за результатами містобудівного моніторингу Ралівської сільської ради  за 2023 рік»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора