Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено звіт офіцерів поліції Самбірського  РУП ГУ НП у Львівській області

Дата: 19.07.2024 15:59
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

З метою більшого наближення до населення дільничними офіцерами поліції продовжуються заходи щодо звітування перед громадою про проведену роботу. 

Так, 12 липня у Ралівській сільській раді Самбірського району Львівської області старшим дільничним  офіцером поліції Самбірського  РУП ГУ НП у Львівській області прозвітовано про проведену за рік роботу, висвітлено проблемні питання та накреслено плани на наступний рік.

В своєму виступі правоохоронець озвучив результати проведеної роботи, про резонансні правопорушення, їх розкриття та стан правопорядку в громаді.

На зустрічі було доведено інформацію про стан криміногенної обстановки, про шахрайства, які є досить актуальними на даний час, про можливі способи захисту від майнових злочинів та про те, як не стати об'єктом злочинних посягань.

За звітний період здійснювалась превентивна робота, спрямована на:

  • забезпечення публічної безпеки та порядку;
  • попередження кримінальних та адміністративних правопорушень;
  • перевірки дотримання обмежень, встановлених законом відносно осіб, які перебувають на превентивному обліку.

В ході проведення звіту було наголошено, що однією з головних складових успіху в розкритті та попередженні злочинів є своєчасне інформування поліції. Якщо мешканці не залишаються байдужими і повідомляють про правопорушення, що вчинені або готуються, то поліція має змогу одразу прийняти відповідні заходи. Тому, взаємодія населення та поліції є дуже важлива, особливо в умовах воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора