Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

13 Квітня, 2023 р., 12:47
Оголошуються громадські обговорення аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області. Початок громадського обговорення 14 квітня 2023 року. Пропозиції та зауваження приймаються до по 24 квітня 2023 року за адресою с. Ралівка, вул. Івана Франка, 28 (інд. 81483), а також за адресою м. Самбір, вул. Мазепи, 8. Відповідальна особа за проведення громадських обговорень  та складання аналітичного звіту  за результатами містобудівного моніторингу – керівник відділу містобудування та архітектури Самбірської районної державної адміністрації Андрій ШУРКАВСЬКИЙ.
06 Квітня, 2023 р., 16:33
Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».
06 Квітня, 2023 р., 15:43
У переддень  Великодніх свят фахівці Самбірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області нагадують про ризики виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, що можуть виникнути під час споживання різноманітних страв, що їх кожна господиня готує до святкового столу.
24 Березня, 2023 р., 14:50
За інформацією регіональної філії «Львівська залізниця», впродовж останніх років у захисних насадженнях залізниці фіксувалися випадки самовільних рубок дерев. Відповідно до статті 4 Лісового кодексу України, до лісового фонду України належать усі ліси на території України незалежно від того, на землях яких категорій за основним цільовим призначенням вони зростають, та незалежно від права власності на них, у тому числі лісові ділянки, захисні насадження лінійного типу, інші лісовкриті землі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора