Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

23 Травня, 2023 р., 09:20
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, на виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра УкраїниМіністра економіки України від 05.04.2023 № 8953/1/1-23 (до п.7 протоколу засідання Національного органу з питань протимінної діяльності від 20.03.2023) (додаються), підготувало відеоматеріали Мінреінтеграції з інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами. 39 флеш-відеороликів із мінної безпеки, розроблені Мінреінтеграції спільно з сертифікованим оператором протимінної діяльності «Філія The Mines Advisory Group в Україні» можна завантажити за посиланням:
23 Травня, 2023 р., 09:08
Забезпечення надійного кіберзахисту – одне з ключових завдань для кожного українця та організації будь-якої форми власності. Адже кібервійна триває, а загроза з боку російських хакерів не знижується. У сучасному цифровому світі, кіберзагрози стають все більш серйозними, і важливо приділяти належну увагу захисту своїх персональних даних, комп'ютерних систем та мереж. Міністерство культури та інформаційної політики України разом з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувало ряд інформаційних матеріалів для підвищення рівня обізнаності громадян в питаннях кібербезпеки. А саме: - відеоматеріал «Кібербезпека під час війни» за посиланням:
17 Травня, 2023 р., 08:52
29 травня (з 11:00 до 16:00 години за Київським часом) за підтримки Policy Area Nutri Стратегії Європейського Союзу для регіону Балтійського моря (EUSBSR) відбудеться онлайн семінар «Сприяння сталому співробітництву між країнами регіону Балтійського моря та Україною». Захід розрахований на представників органів влади у сфері очищення стічних вод. На семінарі будуть розглянуті питання розвитку сектору очистки стічних вод, нормативно-правові акти ЄС, представлення уроків, що були отримані в секторі в процесі вступу до ЄС та після нього, найкращі практики, що були розроблені останнім часом і над якими питаннями працюють сьогодні, а також поточні та минулі проєкти, що фінансуються програмою Interreg Балтійського регіону. Цей досвід призначений для підтримки українських органів влади та практиків у сфері водовідведення.
16 Травня, 2023 р., 10:25
У зв’язку із великим суспільним резонансом, який виник внаслідок повномасштабного військового вторгнення країни-агресора на територію України, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Ралівською сільською радою здійснено моніторинг об’єктів благоустрою на території громади, назви яких пов’язані з російською федерацією та встановлено перелік вулиць, назви яких пропонується перейменувати, а саме в с. Ралівка:
16 Травня, 2023 р., 10:06
Сьогодні в Інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати усе необхідне: харчові продукти, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, знайти та орендувати приміщення тощо. Під час повномасштабної війни платіжне шахрайство не зникло, навпаки спостерігалося збільшення проявів кібершахрайства та кіберзлочинності. Найпопулярнішим методом шахрайства з платіжними картками в Україні, як і у світі, традиційно залишається соціальна інженерія.
11 Травня, 2023 р., 11:10
Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством юстиції України розроблено інфографіку щодо порядку відновлення знищених або втрачених документів на право власності пошкодженого/зруйнованого житла.
11 Травня, 2023 р., 09:22
Організація Об’єднаних Націй оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин. Мета полягає в тому, щоб підвищити глобальну обізнаність про те, як захист здоров’я рослин може допомогти покласти край голоду, зменшити бідність, захистити біорізноманіття та прискорити економічний розвиток .
03 Травня, 2023 р., 12:15
Токсоплазмоз - це інфекція, спричинена паразитами під назвою Toxoplasma gondii. Люди часто інфікуються недовареним м’ясом. Окрім того, інфікуватися можна від контакту з фекаліями тварин. Паразити здатні перейти до дитини під час вагітності.
01 Травня, 2023 р., 15:14
Шановні мешканці громади, повідомляємо, що реєстрація місця проживання, реєстрація місця проживання дитини до 14 років, зняття із задекларованого/зареєстрованого місця проживання, видача витягу з реєстру територіальної громади здійснюється адміністратором Центру надання адміністративних послуг за адресою: с. Ралівка, вул. І.Франка, 28.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора