Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

06 Березня, 2023 р., 12:03
Відповідно до вимог Законів України ст. 20-2 “Про охорону навколишнього природнього середовища”, ст. 12, 36 “Про рослинний світ”, ст. 5, 8 “Про Червону книгу України” та згідно операції «Первоцвіт– 2023» , яку розпочато на виконання доручення Державної екологічної інспекції України від 30.01.2023 р. № 78 «Про посилання заходів щодо збереження  ранньоквітучих об’єктів рослинного світу», Ралівська сільська рада повідомляє наступну інформацію.
28 Лютого, 2023 р., 10:05
Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності. Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу. МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу.
23 Лютого, 2023 р., 08:51
         Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2022 № 1393 «Про реалізацію спільного з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проєкту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни» реалізується спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, а саме надання грошової допомоги у розмірі 16 тисяч гривень ветеранам війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни (далі – проєкт).
08 Лютого, 2023 р., 10:05
У рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Республіки Кореї можна отримати підтримку в здобутті робітничих професій у закладах професійної освіти Львівщини із подальшим працевлаштуванням на підприємствах області.
06 Лютого, 2023 р., 10:43
З 24 лютого 2022 року обласна військова адміністрація докладає максимум зусиль, щоб наблизити перемогу України. До основних напрямів діяльності додалися нові виклики, які потребували оперативного реагування та координації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора