Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

12 Червня, 2023 р., 17:17
Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці на виконання Окремого доручення Голови Держпраці № Д-65/1/11.3-23а від 30.05.2023, з метою підвищення рівня обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), суб’єктів господарювання, що вводять в обіг та/або надають на ринку нехарчову продукцію, яка віднесена до сфери відповідальності Держпраці, проводить інформаційну кампанію з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду щодо продукції, яка підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.
06 Червня, 2023 р., 11:59
Ралівською сільською радою підготовлено лоти на 4-ри земельні ділянки водного фонду (під ставками) з метою передачі їх в оренду, на земельних торгах у формі електронного аукціону, строком на 15 років кожна, які розташовані в с. Нагірне (біля господарського двору СФГ «Ліщук Н. С»).
02 Червня, 2023 р., 09:09
Повідомлення про застосування засобів захисту рослин Cуб'єкт господарювання: «АГРО Л В ЛІМІТЕД, ТЗОВ» Територіальна громада: Ралівська сільська ОТГ Адміністративна рада: Ралівська Місцевість: Самбірський район, Львівська обл., Самбір Староста: Ковалик Любов Ігорівна З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Continental Farmers Group» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях (Додаток 2) згідно з вказаним графіком (Додаток 1) Для СМС-інформування рекомендуємо зареєструватись на «Карті Бджоляра» - https://honey.cfg.com.ua/ ВАЖЛИВО: Компанія в якості засобів захисту рослин використовує лише зареєстровані препарати, дозволені на території України, у нормах та за умов, які діють згідно чинного законодавства, зокрема – згідно ст. 21 ЗУ «Про захист рослин», ст. 11 ЗУ «Про пестициди і агрохімікати» та ст. 30, 37-40 ЗУ «Про бджільництво». У випадку виникнення несприятливих погодних умов вказані дати можуть бути перенесені на найближчий можливий термін проведення технологічних операцій, про що вас буде додатково проінформовано. Згідно «Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин», затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №338 від 19.02.2021 року, просимо Вас довести зміст цього повідомлення до відома власників пасік шляхом його опублікування на офіційній інтернет-сторінці органу місцевого самоврядування або в засобах масової інформації місцевого рівня або оголошенням завчасного повідомлення по радіо та/або телебаченню місцевого рівня, а також шляхом його надсилання особистим повідомленням на телефон чи на електронну адресу, зазначеної під час реєстрації або кочівлі пасіки. З повагою, «Continental Farmers Group» Гаряча лінія 0 800 508 805 З листом ознайомлений: ___________ (дата) __________________ (підпис
01 Червня, 2023 р., 12:25
Рятувальники Самбірщини нагадують про правила поведінки під час відпочинку на водоймах!
29 Травня, 2023 р., 15:26
Залучити до 8 млн грн на розвиток свого бізнесу можливо! Запрошуємо підприємців Самбірської, Бісковицької, Ралівської, Новокалинівської та Рудківської територіальних громад дізнатися як це зробити.  
29 Травня, 2023 р., 09:30
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі - Будівництво майданчика зі штучним покриттям на території с. Нагірне Самбірського району Львівської області. Коригування код ДК 021-2015: 45212200-8 - Будівництво спортивних об’єктів.
25 Травня, 2023 р., 09:46
З четверга, 11 травня, Львівська ОВА частково послабила обмеження щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території області. Продавати алкоголь у вечірній час можна на годину довше. Заборона продажу діятиме з 22:00 до 10:00.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора