Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Грудня, 2021 р., 10:27
     На сьогодні надзвичайно актуальним є використання засобів захисту та профілактики коронавірусної інфекції, адже пандемія в області нарощує обсяги. Зазначають медики та наголошують, що берегтися та бути пильними треба і вакцинованим мешканцям. 
10 Грудня, 2021 р., 10:15
Посилання на відеоролик
03 Грудня, 2021 р., 16:40
Під час зустрічі обговорили питання забезпечення безпеки громадян шляхом створення добровільної та місцевої пожежної охорони . Адже, враховуючи вимоги нормативно-правових актів, щодо розвитку і забезпечення гасіння пожеж та реагування на надзвичайні ситуації на місцевому рівні, створення добровільної пожежної охорони є вкрай важливою складовою у реалізації реформування місцевого самоврядування, щодо належного рівня безпеки життєдіяльності жителів громади.
23 Листопада, 2021 р., 15:46
Випадки отруєнь чадним газом трапляються настільки часто, що за кількістю поступаються хіба що отруєнню алкоголем. Через численні отруєння ним людей на виробництві та в побуті став відомою отрутою. Знаючи принцип його впливу на організм людини і величини токсичних концентрацій можна вибрати способи індивідуального захисту та безпечної поведінки людей. Найчастіше отруєння чадним газом спостерігається в холодний період року, коли користуються пічним опаленням, або коли людина перебуває у зачиненому гаражі при працюючому двигуні автомобіля. Взагалі він зустрічається всюди, де є умови – недостатня кількість кисню, погана робота витяжок, забиті димарі – для неповного згорання речовини, що містить вуглець. Отруєння може статися під час роботи бензинових двигунів, при згоранні природного газу, при пожежах та на деяких промислових підприємствах. Велика кількість смертельних випадків стається в закритих приміщеннях з відсутньою вентиляцією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора