Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2021 р., 13:56
Гепатит – це захворювання печінки запального характеру, як правило, вірусного походження.
11 Листопада, 2021 р., 09:11
Діоксини - забруднювачі навколишнього середовища. Вони входять до складу "брудної дюжини" - групи небезпечних хімічних речовин, відомих як стійкі органічні забруднювачі. Діоксини викликають особливе занепокоєння в зв'язку з їх високим токсичним потенціалом. Діоксини утворюються, переважно, внаслідок промислових процесів, але можуть також утворюватися і в результаті природних процесів, таких як виверження вулканів і лісові пожежі. Діоксин є побічним продуктом цілого ряду виробничих процесів, включаючи плавлення, вибілювання целюлози з використанням хлору при виробництві паперу та виробництво деяких гербіцидів і пестицидів. Основними винуватцями викидів діоксину в навколишнє середовище часто є сміттєспалювальні установки (для твердих і лікарняних відходів через неповне спалювання відходів.
27 Жовтня, 2021 р., 09:43
В умовах подальшого поширення хвороби COVID-19 найефективнішим засобом профілактики тяжкого перебігу захворювання залишається вакцинація проти коронавірусу. Підтримуючи ідею вакцинації, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова вважає, що щеплення має бути забезпечено державою для якомога більшої кількості громадян, особливо цільових груп, які підпадають під високий ризик інфікування COVID-19, що визначені Дорожньою картою з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19.
19 Жовтня, 2021 р., 14:24
 Токсикоманія – один з найнебезпечніших видів наркотичної залежності, який непоправно  руйнує організм. Токсикомани вживають засоби, які формально не відносяться до наркотичних речовин, але при цьому здатні викликати психічний розлад (делірій), що характеризується маренням і галюцинаціями.
13 Жовтня, 2021 р., 12:56
Проблема наркоманії сьогодні дуже гостра, вживання неповнолітніми, юнаками і дівчатами наркотичних речовин стає небезпечним соціальним явищем. Наркотики руйнують психіку молодих людей, зумовлюють відмову від здорового способу життя, породжують мотиви прийняття хибних рішень. Саме тому, є вкрай важливим зрозуміти, що таке наркотики, щоб краще усвідомлювати шкоду, яка спричинена їх споживанням.
05 Жовтня, 2021 р., 16:35
З метою запобігання порушенню вимог чинного законодавства про захист персональних даних Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини розроблено рекомендації, які пропонуються для врахування володільцями та розпорядниками персональних даних під час створення онлайн-форм для збору реєстраційних даних і проведення опитувань та при обробці персональних даних із використанням систем відеоспостереження.
05 Жовтня, 2021 р., 16:33
Тютюновий дим – отрута, яка містить у собі не тільки нікотин,а ще приблизно 1000 особливо отруйних твердих і газоподібних речовин. Окрім негативного впливу на нервову систему і мозок, серцево-судинну і дихальну системи, тютюнопаління збільшує ризик захворювання злоякісними новоутвореннями. Особливо небезпечним є так зване «пасивне куріння», інформує  Самбірське управління Держпродспоживслужби у Львівській області.
13 Вересня, 2021 р., 16:49
13 вересня 2021 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому розглядали питання про вжиття додаткових заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів на території сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора