Ралівська громада
Львівська область, Самбірський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2021 р., 16:33
Тютюновий дим – отрута, яка містить у собі не тільки нікотин,а ще приблизно 1000 особливо отруйних твердих і газоподібних речовин. Окрім негативного впливу на нервову систему і мозок, серцево-судинну і дихальну системи, тютюнопаління збільшує ризик захворювання злоякісними новоутвореннями. Особливо небезпечним є так зване «пасивне куріння», інформує  Самбірське управління Держпродспоживслужби у Львівській області.
13 Вересня, 2021 р., 16:49
13 вересня 2021 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому розглядали питання про вжиття додаткових заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів на території сільської ради.
13 Серпня, 2021 р., 10:21
Служба безпеки України викрила протиправний механізм вимагання та отримання хабарів посадовцями газорозподільного підприємства АТ «Львівгаз».
16 Червня, 2021 р., 11:15
Спрямовуючи зусилля на боротьбу з COVID-19, важливо не забувати про тягар неінфекційних захворювань: інсульту, інфаркту, цукрового діабету, онкологічних захворювань та інших. В Україні ці хвороби є причиною 84% усіх смертей.
04 Червня, 2021 р., 14:05
Дорогі школярі! Сьогодні ви перегорнули ще одну сторінку життєпису свого шкільного життя, поклавши у свою скарбничку нові знання, здобутки, досвід. Вітаю вас із святом останнього дзвоника. Гарних, яскравих, насичених вам канікул та активного відпочинку!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора